Ajánlatkérés

Hírek / Új cserepeslemez termékcsalád!

Új cserepeslemez termékcsalád!

Az új kompakt szériás cserepeslemezek egy új termékcsalád, amely egyesíti a méretre gyártott és moduláris megoldások előnyeit is.

Ezek a tetőfedő termékek hagyományos cserepeslemezek alapján készülnek, de könnyű kétmodulos lemezek formájában. A kompakt termékek hasonlóan a moduláris lemezekhez számos szállítással, összeszereléssel és tárolással kapcsolatos előnyökkel rendelkeznek.
Bemutatjuk a kompakt cserepeslemezek legfontosabb tulajdonságait:A kétmodulos lemez formája megkönnyíti a berakodást, szállítást, és a kirakodást, de mindenekelőtt megkönnyíti és felgyorsítja az összeszerelést. A könnyű és kis méretű lemezek kényelmesebbé teszik a tetőre történő szállítást és a biztonságos tárolást.
A hullámalaknak megfelelő 3D vágás, amely eltakarja a lemezek vízszintes illesztéseit, jelentősen javítva a tető kivételezésének esztétikáját.Szerelési furatokkal ellátva* függőleges bordázaton, amelyek lehetővé teszik a lemezek gyors, szoros és pontos illesztését. Ez nem csak megkönnyíti az összeszerelést, de jelentősen felgyorsítja a munkákat is (a 30 mm-es és annál magasabb mintamagassággal rendelkező változatokra vonatkozik).


A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MEGTALÁLJÁK A KATALÓGUSOKBAN