Ajánlatkérés

Hírek / Új termékek a BP2 kínálatából! FINN és FINN 2.0

Új termékek a BP2 kínálatából! FINN és FINN 2.0

Cserepeslemezek FINN 2.0 és FINN Újdonság a kínálatban!

Örömmel mutatjuk be Önöknek a 2023-as évben várható újdonságok közül a  legelsőt.

A BP2 termékcsaládban újdonságként megjelenő FINN és  FINN 2.0 bádogtetőcserepek további modern technikai fejlesztések eredményei. Egyedi esztétikájukkal és eredeti profiljukkal azok számára készültek, akik szeretik a tetők szokatlan megjelenését.

A FINN a CLASSIC SERIES sorozatban kapható, ahol a kívánt méretre készítik el. A FINN 2.0 a COMPACT SERIES terméke - amely a fém tetőcserepek nagyon vonzó változata két modulból álló lapokban, amely lehetővé teszi a gyors telepítést, a könnyű szállítást és a kényelmes tárolást.

A sima, teljesen egyszínű változat mellett a FINN 2.0, a kínálatunkban  először a vizuálisan feltűnő MICRO RIB hosszanti dombornyomással is elérhető. Az előre gyártott rögzítőfuratok jelentősen megkönnyítik és felgyorsítják a szerelést, a FINN 2.0 szimmetriája pedig azt jelenti, hogy a lemezek bármely irányból felszerelhetők, ami kényelmes szerelést biztosít.

A bevonatok és színek széles választéka, valamint a kiválasztott bevonatokra vonatkozó nagyon hosszú, akár 40 éves garanciaidő lehetővé teszi, hogy a FINN és a FINN 2.0 tetőfedő lemezek bátran a legvonzóbb BP2 termékek között foglaljanak helyet.
MICRO RIB PROFILOZÁS:
A FINN 2.0 az első tetőcserép a kínálatban, amely a feltűnő MICRO RIB hosszanti profilozással kapható.KÉSZ SZERELŐFURATOK:
Az előre elkészített rögzítőfuratok jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik a tetőfedők munkáját. (30 mm-es mintamagasságra vonatkozik)SZIMETRIKUS:
A lapok kialakítása lehetővé teszi, hogy a beépítés bármelyik irányban (balra vagy jobbra) elvégezhető legyen.


MODULARITÁS:

A FINN 2.0 COMPACT SERIES tetőcserép kétmodulos lapok formájában kényelmessé teszi a berakodást, szállítást és a kirakodást, de mindenekelőtt megkönnyíti és felgyorsítja a beépítést. A könnyű és kis méretű lapok kényelmesebb anyagmozgatást jelentenek és biztonságosabb tárolást.SZÉLES FELÜLET VÁLASZTÉK:
A színek és bevonatok széles választéka, mind a sík, mind a hosszirányban dombornyomott változatok esetében lehetővé teszi a szinte bármilyen projekthez való alkalmazását.CSÁBÍTÓ GARANCIA:
Az akár 40 évig terjedő garancia ugyanaz, mint a COMPACT és CLASSIC SZERIA többi termékére.