Ajánlatkérés

Rólunk

B-West-Ker, minőségi lemezek minőségi kiszolgálással

Cégünk 2017. év szeptemberében alakult egyszemélyes tulajdonú Kft-ként.

Megalakulása B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevéhez vezethető vissza, amely 2010. év októberében indult szintén egyszemélyes vállalkozásként. A cég tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással foglalkozott elsősorban, majd fejlődése során a fő profil megmaradt, de tevékenységi körébe bekerült a tetőfedő anyagok azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelme is. Ezen fejlődésnek köszönhetően a tulajdonos úgy döntött, hogy elválasztja a kereskedelmet a kivitelezéstől. 

100 %-ban magyar magántulajdonú cégként működünk Rábatamási térségében, profilunkba a következő termékcsoportok tartoznak:

  • trapézlemez, cserepes lemez forgalmazása,
  • ereszcsatorna-rendszerek forgalmazása,
  • szendvicspanelek forgalmazása,
  • élhajlított elemek gyártása,
  • bádogos termékek/kiegészítők forgalmazása.




Vállalkozásunk elsősorban a Nyugat-Dunántúli területeken tevékenykedő vállalkozás, amely az évek során számos visszatérő vásárlóval, kivitelező partnerrel rendelkezik. Távolabbi területekre való terjeszkedés érdekében értékesítési képviselőt alkalmazunk és emellett weboldalt is működtetünk, melyet a mindenkori rendszerigények szerint fejlesztünk, kezelünk.

Ennek eredményeképpen 2018.év végére sikerült a cég bevételét jelentősen megnövelni. Az éves lemezértékesítésünk mennyisége elérte a 120.000 m2-t. Ezt 2019-ben sikerült tovább növelni. 

Termékpalettánkat továbbra is bővítjük, mert fontos számunkra az ügyfélközpontú gondolkodás, hosszú távú együttműködés kialakítása, színvonalas munkavégzés, valamint a hatékonyság. Szemléletünk lényege, hogy minél több ügyfél számára a legoptimálisabb megoldást kínáljuk.