Ajánlatkérés

Termékek / Ereszcsatorna rendszerek / PREFA ereszcsatorna rendszer

PREFA ereszcsatorna rendszer

A PREFA ereszcsatornák évtizedek óta bizonyítanak, a részletekre is kiterjedő kifinomult megoldásokkal mindenkit megnyernek. A bevált felületnemesítésnek köszönhetően még hosszú évek múlva is működőképesek és szépek maradnak. A PREFA ereszcsatornákat színes bevonatú alumíniumszalagokból gyártják. Az alapanyagok ennek során az EN 573, illetve a DIN 1725 szabvány szerinti ötvözetek.

A PREFA alumínium ereszcsatorna rendszerei, a kiforrott műszaki megoldások meggyőzőek.
A PREFA egy kézből kínálja a komplett alumínium vízelvezetési rendszert, a szereléshez szükséges anyagokkal együtt. A fékkörszelvényű csatornától a szögletes lefolyókig, a lombkosártól a vízgyűjtő üstig - minden kívánáságát teljesíti.

Az épület megjelenéséhez színben és formában tökéletesen illeszkedő lefolyócső a homlokzatot teljes egészében érvényesülni engedi. Ha azonban az építészeti formát szeretné hangsúlyozni, a lefolyócső megjelenése tudatosan akár el is térhet az épülettől. Bármelyik változatra is essen a választása, a PREFA alumínium ereszcsatorna rendszere mindenre és minden színben megoldást nyújt Önnek.


PREFA előnyök:

  • KOMPLETT RENDSZER: "Gondtalan-vevő csomag" az Öm házának optimális védelméért az időjárás viszontagságaival szemben. A PREFA rendszerében az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A PREFA a több, mint 4.000 termékével az épületburokhoz minden szükséges elemet gyárt, azonos anyagból. A komplett rendszer a tető, homlokzat, ereszcsatorma és a napelemes rendszer összhangját teszi lehetővé.
  • EXTRÉM HOSSZÚ ÉLETTARTAM: Törés-és rozsdaálló alumínium elemek. A PREFA alumínium termékei ellenállóak, még a korrózió ellen is képesek védekezni. Az alumínium felületén oxigénnel érintkezve természetes oxidréteg képződik. Ez a réteg kiváló korrózióvédelmet biztosít.
  • 40 ÉV GARANCIA: Egy olyan ígéret, amit írásban adunk Önnek, és aminek még az unokája is örülni fog. A PREFA 40 év garanciát vállal az alapanyagra és a bevonatra. Ezáltal ÖN biztosítva van a fagyási károk, rozsda, törés, lepattogzás és hólyagosodás okozta károk ellen. A PREFA alumínium vízelvezetési rendszere ökológiai szempontból is ideális választás. Az alumínium nem tartalmaz káros nehézfémeket, melyek a hagyományos anyagokból a folyamatos kimosódás miatt bejuthatnak a talajvízbe.Bevonatok és színek

Kapcsolódó dokumentumok

Kérj ajánlatot üzenetben!