Ajánlatkérés

Termékek / Ereszcsatorna rendszerek / Zambelli Mester rendszer

Zambelli Mester rendszer

A Zambelli Mester rendszer színével és nemes cink-magnézium kialakításával győz meg, rendkívüli ellenállóképességet és a legmagasabb szintű korrózióvédelmet nyújtva.

Esztétikus. Stabil. Tartós.


A Zambelli Mester rendszer színével és nemes cink-magnézium kialakításával győz meg, rendkívüli ellenállóképességet és a legmagasabb szintű korrózióvédelmet nyújtva. Legyen szó ereszcsatornáról, lefolyócsőről vagy tartozékokról: a Zambelli Mester rendszerrel minden csapadékvíz-elvezetési elem ugyanabból az alapanyagból készül – így garantált a tökéletesen egységes felület.

A horganyzott acél a lemezmegmunkálásban a legnagyobb szilárdságú és tartós korrózióvédelemmel rendelkező építőipari fémként vált be. A horganyzott acélból készült csapadékvíz-elvezetési rendszer nagy szél- és hóterhelésnek is ellenáll. Ezenkívül a lineáris hőtágulás is alacsonyabb a cinkhez, rézhez stb. képest.


A ZAMBELLI MESTERRENDSZER ELŐNYEINEK ÁTTEKINTÉSE

 • MEGJELENÉS
  Egy megjelenésében egységes, hibátlan felület jön létre.
 • MINŐSÉG
  Az anyag minőségét stabilitás és tartósság jellemzi.
 • ILLESZKEDÉSI PONTOSSÁG
  Minden alkatrész és részlet tökéletesen illeszkedik egymáshoz.
 • ÁR
  Az ár jelentősen kedvezőbb más építőipari fémekhez képest.

ROBUST SZÍNBEVONAT

Az innovatív színbevonat strukturált, kemény és különösen ellenálló felületet eredményez, magas UV-állósággal. A Zambelli csapadékvíz-elvezetési elemeknek így egységes színt és fényességet kölcsönöz, amely karcálló és színtartó.


KARCÁLLÓSÁG, UV ÁLLÓSÁG 

A Robust színbevonat kiváló értékekkel győz meg:

 • Karcállóság ≥ 30 N az EN13523-12:2004 szerint
 • RUV 4 UV-állóság az EN10169-2 szerint

KOMBINÁLT ELŐNYÖK RENDSZERREL

A Mester rendszer önálló termékcsaládként a normatív alapfeltételek mindenkori teljesítésének biztonságát nyújtja Önnek. A csapadékvíz-elvezetési rendszert hagyományos bádogostermékek egészítik ki. A lefolyócsőtől a zárólemezekig: az összhatás meggyőző.

 • KOMBATIBILIS
  A Mester rendszerrel minden egymásba illeszkedik. Az egyszerű termékkezelés szórakoztató, az összeszerelés pedig rendkívül hatékony.
 • EGYSÉGES
  A Mester rendszer minden eleme azonos anyagból készül. A rendszert szegélyelemek és szalaglemezek egészítik ki. Az egységes megjelenés pedig lelkesítő.
 • DIN-KOMPATIBILIS
  A Mester rendszerrel megfelel az érvényben lévő szabványoknak. A Zambelli betartja az elfogadott iparági szabványokat.
 • KÖRNYEZET
  A gyártás a környezetvédelem és fenntarthatóság terén vezető ipari szabványok szerint történik.

1. Robust poliészter alapú fedőréteg (kb. 20 μm) a maximális karcállóságért

2. Alapozó (kb. 5 μm) a tökéletes tapadás és biztos korrózióvédelem érdekében

3. Cink-magnézium bevonat (min. 120 g/m²) a tartós korrózióvédelemért

4. Kifejezetten vízelvezető alkalmazásokra optimalizált acélszalag1. colofer® fedőréteg,

2. mikroszemcsés


SZÍNBEVONAT

A Zambelli színpalettája lehetővé teszi, hogy a piacspecifikus igényeket, illetve ügyfeleink egyedi igényeit egyaránt kielégítsük. Termékeinket egységes, karcálló felülettel kínáljuk, és nagy hangsúlyt fektetünk a tartós, kiváló minőségű, magas UV-állóságú színbevonatokra.

Ügyfeleink így lehetőséget kapnak arra, hogy a csapadékvíz-elvezetési rendszerüket és a kapcsolódó komponenseket harmonikusan összehangolják az építési projektjük általános megjelenésével.


15 ÉV GARANCIA

Rendszergaranciánkkal Ön mindig a biztos oldalon áll. 15 éves garanciát biztosítunk arra, hogy csapadékvíz-elvezetési rendszereinkben nem keletkeznek olyan anyag- és gyártási hibák, amelyek befolyásolnák a rendszer stabilitását vagy működését.


Bevonatok és színek

Kapcsolódó dokumentumok

Kérj ajánlatot üzenetben!