Ajánlatkérés

Termékek / Kazettás homlokzatburkolat / Falkazetták

Falkazetták

A beruházások kivitelezésében a határidők gyakran igen szorosak. Ráadásul az ipari létesítményeknek meg kell felelniük a szigorú biztonsági, szigetelési és más elvárásoknak. Az ilyen feladatok teljesítésében segítenek a falkazetták.

A beruházások kivitelezésében a határidők gyakran igen szorosak. Ráadásul az ipari létesítményeknek meg kell felelniük a szigorú biztonsági, szigetelési és más elvárásoknak. Az ilyen feladatok teljesítésében segítenek a falkazetták. Belső homlokzati burkolat elemekként felhasználva elsősorban a szerelés könnyedsége, gyorsasága jellemzi őket. Továbbá nagy teherbíró-képesség és kis tömeg jellemzi. A kazetták rendkívül könnyen hőszigetelhetők utólag, helyben az építkezésen. Külső borításként bármilyen trapézlemez alkalmazható függőleges elrendezésben. 


A kazetták 4 féle szélességben kaphatóak:


Telepítés:  

A falkazetták a tartóoszlopokra kerülnek felszerelésre [1].Ha az oszlopok anyaga acél, javasolt a belőtt dübelek [3] alkalmazása, más esetben a rögzítőelem egyedileg megválasztandó az oszlopok anyagának megfelelően. A tömítőszalagot az oszlopok mentén [2], a kazetta homlokán [5], valamint a kazetták közé [6] kell felragasztani. A függőlegesen csatlakozó kazetták egymáshoz kötésére 4,8 mm x 20 mm-es kötőelem [4] szolgál. A kazetták vízszintes csatlakoztatásánál [7] kb. 1 cm-es távolságot kell megtartani, hogy a szerkezet szabadon dolgozhasson.


Kínálatunkban homlokzat perforációk is megtalálhatók. A részletek (alak, méret,a perforáció eloszlása,egyebek) egyedileg kerülnek egyeztetésre a kereskedelmi részlegünkkel.

Bevonatok és színek

  • HORGANYZOTT (ZN)

Írj nekünk üzenetet!