Ajánlatkérés

Termékek / Kazettás homlokzatburkolat / Kazettás Homlokzatburkolat SKRIN®

Kazettás Homlokzatburkolat SKRIN®

Fedőszélesség 265 mm – 800 mm között
Lemezvastagság 1,00 mm –1,20 mm
Fedési hosszúság 240-3000 mm között
Vízszintes kötési szélesség 10 mm – 30 mm között
Függőleges kötési szélesség 10mm – 30 mm között
Kazetta vastagsága (mélysége) 25 mm vagy 30 mm

Kazettás Homlokzatburkolat SKRIN®


A modern forma és a különböző szerkezetű és színű anyagok alkalmazásának köszönhetően olyan tulajdonságokat is figyelembe lehet venni, mint a reflexivitás, szimmetrikusság a kívánt esztétikai hatás eléréséért. További előnye a választható fedési hosszúság és szélesség kiválasztása. A kazettás homlokzatburkolatok sokoldalúságát tovább fokozza a burkolatok más burkoló anyagokkal való könnyű csatlakoztatása az épület homlokzatán. Ez azt eredményezi, hogy kifinomult és újszerű építészeti projektekben is alkalmazhatók.

A tökéletes műszaki és szilárdsági paramétereknek köszönhetően a kazettás homlokzatburkolatok teljesítik a korszerű építészet szigorú követelményeit.


A kazettás homlokzatburkolatok alkalmazása lehetővé teszi a homlokzatok esztétikus és tartós kivitelezését. A kazettás homlokzatburkolat egész épületen, illetve az épület kiválasztott, reprezentatív részein alkalmazhatók, pl. az elülső homlokzat vagy a létesítmények irodai része. 
A létesítmény homlokzati részeinek kiemelése a burkolat formájával és a kivitelezési anyagokkal gyakran használt megoldás a modern építészetben. Ezekben a projektekben a kazettás homlokzatburkolatok a széles színválasztéknak és a méretek rugalmasságának köszönhetően ideális választásnak számít. 
A homlokzat magas esztétikájának és funkcionalitásának a megőrzése céljából rendszer sarokelemeket és egyénileg gyártott elemeket is szállítunk.
A kazettás homlokzatburkolatból készült homlokzatok előnye a gyors és kevésbé bonyolult beszerelés. Szabadon választott falon, Omega 30/90 acélszelvényekből készült acélállvány szerkezetre függesztve alkalmazhatók.
Mivel az Omega 30/90 profilok alapot képeznek a kazetták függőleges csatlakoztatására, ugyanabból az anyagból készülnek, mint a falkazetták, biztosítva az egynemű felületet. A további merevítés céljából Omega 30/50 profilok kerülhetnek alkalmazásra. 
A falkazetták vízszintes csatlakoztatása zár megoldáson alapul, a falkazetták megfelelően profilozott felső és alsó éleinek köszönhetően.

A falkazetták beszerelése Omega típusú szelvényekre történik. A falkazetták csatlakozási helyein ugyanabból az anyagból készült Omega 30/90 profilok kerülnek alkalmazásra, mint amiből a fedés készült. Továbbá horganyzott lemezből készült Omega 30/50 merevítő profilok is alkalmazhatók (a beszerelés végeztével láthatatlanok maradnak).


Bevonatok és színek

  • POLIESTER STANDARD (RAL)

Kapcsolódó dokumentumok

Szerelési útmutató

Írj nekünk üzenetet!