Ajánlatkérés

Termékek / Kazettás homlokzatburkolat / Kazettás Homlokzatburkolat SKRIN®

Kazettás Homlokzatburkolat SKRIN®

A kazettás homlokzatburkolatok olyan termékek, amelyek sokoldalúságuknak köszönhetően széles körben használhatók az építőiparban. Jól beválnak homlokzatburkolatként mind az új, mind a korszerűsített épületeknél.

Fedőszélesség 265 mm – 800 mm között
Lemezvastagság 1,00 mm –1,20 mm
Fedési hosszúság 240-3000 mm között
Vízszintes kötési szélesség 10 mm – 30 mm között
Függőleges kötési szélesség 10mm – 30 mm között
Kazetta vastagsága (mélysége) 25 mm vagy 30 mm


A kazettás homlokzatburkolatok olyan termékek, amelyek sokoldalúságuknak köszönhetően széles körben használhatók az építőiparban. Jól beválnak homlokzatburkolatként mind az új, mind a korszerűsített épületeknél. A legkisebb épületek, például garázsok, fészerek vagy családi házak, valamint nagy homlokzat felületű irodaházak, kereskedelmi, középületek vagy többcsaládos házak burkolására is használhatók.

A kazettás homlokzatburkolatok alkalmazása lehetővé teszi továbbá a homlokzatok esztétikus és tartós kivitelezését. A kazettás homlokzatburkolat egész épületen, illetve az épület kiválasztott, reprezentatív részein alkalmazhatók, pl. az elülső homlokzat vagy a létesítmények irodai része.

A létesítmény homlokzati részeinek kiemelése a burkolat formájával és a kivitelezési anyagokkal gyakran használt megoldás a modern építészetben. Ezekben a projektekben a kazettás homlokzatburkolatok a széles színválasztéknak és a méretek rugalmasságának köszönhetően ideális választásnak számít.

A homlokzat magas esztétikájának és funkcionalitásának a megőrzése céljából rendszer sarokelemeket és egyénileg gyártott elemeket is szállítunk.

A modern forma és a különböző szerkezetű és színű anyagok alkalmazásának köszönhetően olyan tulajdonságokat is figyelembe lehet venni, mint a reflexivitás, szimmetrikusság a kívánt esztétikai hatás eléréséért. További előnye a választható fedési hosszúság és szélesség kiválasztása. A kazettás homlokzatburkolatok sokoldalúságát tovább fokozza a burkolatok más burkoló anyagokkal való könnyű csatlakoztatása az épület homlokzatán. Ez azt eredményezi, hogy kifinomult és újszerű építészeti projektekben is alkalmazhatók.

A tökéletes műszaki és szilárdsági paramétereknek köszönhetően a kazettás homlokzatburkolatok teljesítik a korszerű építészet szigorú követelményeit.
Bevonatok és színek

  • POLIESTER STANDARD (RAL)

Kapcsolódó dokumentumok

Szerelési útmutató

Írj nekünk üzenetet!