Ajánlatkérés

Termékek / Szendvicspanelek / Fordított tető szendvicspanel PUR

Fordított tető szendvicspanel PUR

A fordított PUR tető szendvicspanelek teherhordó szerkezeti lemezből, szigetelő magból és felső vízszigetelés szereléséhez előkészített rétegből állnak.

Fedőszélesség 1000 mm
Teljes szélesség 1060 mm
Tömeg [kg] 1/m2] 7,1–9,7 kg/m2
Panel vastagság 30/ 40/ 50/ 60/ 80/ 100 mm
Kitöltés PUR
Minimális hossz 2,5 m
Maximális hossz 13,5 m
Fegyverzet (lemez) vastagság 0,40-0,70 mm
Hőátbocsátási tényező 0,43/ 0,35/ 0,3/ 0,23/ 0,19 W/m2k


A szendvicspaneleket a beruházási építésében használják, különösen akkor, ha az építés költsége és ideje számít. Az 50-60%-kal tudják lerövidíteni a hagyományos megoldásokhoz képest. A kis súlyuk miatt a szendvicspanelek szállítása nem igényli nehéz szállítóeszközök használatát. Számos szerkezeti előnye jelentősen javítja az építési folyamatot:

  • gyors és egyszerű összeszerelés
  • szintén könnyű szétszerelés
  • a befejező munkák minimalizálása
  • a közfalak kiváló hőszigetelő hatása
  • energiahatékonyság


A további előnye az alacsony hőmérsékleten történő beszerelés és az időjárási viszonyoktól való függetlenség, így akár télen is elvégezhető a munka.

PUR – poliuretán hab, sűrűsége 40 ± 3 [kg / m3]. A zárt cellák magas tartalma miatt nagyon magas a gőzállósága, hőszigetelése és penészgátlása. Ezt a habot kivételes tartósság jellemzi, miközben hosszú időn keresztül megőrzi a mechanikai tulajdonságokat.

A fordított PUR tető szendvicspanelek teherhordó szerkezeti lemezből, szigetelő magból és felső vízszigetelés szereléséhez előkészített rétegből állnak. A burkolat 0,4–0,7 mm vastagságú poliészter bevonattal és szerves védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. A panel magja poliuretán hab (PUR), amelynek a teljes átlagos sűrűsége 40 ± 3 kg / m3. Ezek a panelek magas a tűzállósági , szigetelési és tartóssági tulajdonságaival rendelkeznek. Megfelelően kialakított profilos zárakkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű összeszerelést bármilyen típusú szerkezethez. A panelek sík és / vagy lejtős vízálló tetőkhöz készültek.

Típusai:Bevonatok és színek

  • POLIESTER STANDARD (RAL)
  • HERCULIT (HC)

Kapcsolódó dokumentumok

Kérj ajánlatot üzenetben!