Ajánlatkérés

Termékek / Szendvicspanelek / Szendvicspanel ásványgyapottal, látható rögzítéssel

Szendvicspanel ásványgyapottal, látható rögzítéssel

Fal szendvicspanelek ásványgyapottal és látható rögzítéssel egy szerkezeti- és szigetelőmagot, valamint két burkolatot tartalmaznak.

Fedőszélesség 1000 mm
Teljes szélesség 1018 mm
Tömeg [kg] 1/m2] 15,70/ 17,70/ 19,70/ 22,70 kg/m2
Panel vastagság 80/ 100/ 120/ 150
Kitöltés ásványgyapot ,sűrűsége 100 kg/m3
Minimális hossz 2,5 m
Maximális hossz 13,5 m
Fegyverzet (lemez) vastagság 0,50-0,70 mm
Hőátbocsátási tényező 0,78/ 0,50/ 0,41/ 0,34/ 0,28 W/m2k


A szendvicspaneleket a beruházási építésében használják, különösen akkor, ha az építés költsége és ideje számít. Az 50-60%-kal tudják lerövidíteni a hagyományos megoldásokhoz képest. A kis súlyuk miatt a szendvicspanelek szállítása nem igényli nehéz szállítóeszközök használatát. Számos szerkezeti előnye jelentősen javítja az építési folyamatot:

  • gyors és egyszerű összeszerelés
  • szintén könnyű szétszerelés
  • a befejező munkák minimalizálása
  • a közfalak kiváló hőszigetelő hatása
  • energiahatékonyság


A további előnye az alacsony hőmérsékleten történő beszerelés és az időjárási viszonyoktól való függetlenség, így akár télen is elvégezhető a munka.


Wool: kő eredetű, kemény, nem éghető ásványgyapot, sűrűsége 100 ± 10 [kg / m3]. Legfontosabb előnye a többi anyaggal összehasonlíthatatlan tűzállósága, valamint a burkolatra merőlegesen elrendezett bazaltszálaknak köszönhetően nagy merevség és a mechanikai tartósság.


Fal szendvicspanelek ásványgyapottal és látható rögzítéssel egy szerkezeti- és szigetelőmagot, valamint két burkolatot tartalmaznak. A burkolat 0,5–0,7 mm vastagságú poliészter bevonattal és szerves védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. A panel magja ásványgyapot, amelynek teljes átlagos sűrűsége 100 ± 10 kg / m3. Ezeknek a paneleknek rendkívül magas a tűzállósága, nagy a merevsége és a mechanikai tartóssága. Megfelelően kialakított profilos zárakkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű összeszerelést bármilyen típusú szerkezethez.Bevonatok és színek

  • POLIESTER STANDARD (RAL)
  • HERCULIT (HC)

Kapcsolódó dokumentumok

Kérj ajánlatot üzenetben!