Ajánlatkérés

Termékek / Szendvicspanelek / Tető szendvicspanel ásványgyapottal

Tető szendvicspanel ásványgyapottal

Ásványgyapot tető szendvicspanelek szerkezeti- és szigetelőmagból és két acél burkolatból állnak.

Fedőszélesség 1000 mm
Teljes szélesség 1067 mm
Tömeg [kg] 1/m2] 16,85/ 18,85/ 20,85/ 22,85/ 25,85 kg/m2
Panel vastagság 50/80/100/120/150 mm
Kitöltés Ásványgyapot
Minimális hossz 2,5 m
Maximális hossz 13,5 m
Fegyverzet (lemez) vastagság 0,50-0,60 mm
Hőátbocsátási tényező 0,52/ 0,42 W/m2k

A szendvicspaneleket a beruházási építésében használják, különösen akkor, ha az építés költsége és ideje számít. Az 50-60%-kal tudják lerövidíteni a hagyományos megoldásokhoz képest. A kis súlyuk miatt a szendvicspanelek szállítása nem igényli nehéz szállítóeszközök használatát. Számos szerkezeti előnye jelentősen javítja az építési folyamatot:

  • gyors és egyszerű összeszerelés
  • szintén könnyű szétszerelés
  • a befejező munkák minimalizálása
  • a közfalak kiváló hőszigetelő hatása
  • energiahatékonyság


A további előnye az alacsony hőmérsékleten történő beszerelés és az időjárási viszonyoktól való függetlenség, így akár télen is elvégezhető a munka.


Wool: kő eredetű, kemény, nem éghető ásványgyapot, sűrűsége 100 ± 10 [kg / m3]. Legfontosabb előnye a többi anyaggal összehasonlíthatatlan tűzállósága, valamint a burkolatra merőlegesen elrendezett bazaltszálaknak köszönhetően nagy merevség és a mechanikai tartósság.


Ásványgyapot tető szendvicspanelek szerkezeti- és szigetelőmagból és két acél burkolatból állnak. A burkolat 0,4–0,7 mm vastagságú poliészter bevonattal és szerves védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. A panel magja az ásványgyapot, amelynek a teljes átlagos sűrűsége 100 ± 10 kg / m3. Ezeknek a lemezeknek rendkívül magas a tűzállósága, nagy merevsége és mechanikai tartóssága. Megfelelően kialakított profilos zárakkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű összeszerelést bármilyen típusú szerkezethez. A minimális tetőlejtési szög a folyamatos bevilágítók nélküli tetőpanelek esetében > 5%.

Típusai:Bevonatok és színek

  • POLIESTER STANDARD (RAL)
  • HERCULIT (HC)

Kapcsolódó dokumentumok

Írj nekünk üzenetet!