Ajánlatkérés

B-West-Bau

Építkezés - gondok nélkül!

Cégünknél ez a kifejezés nem ellentmondás!

A legtöbb embernek az építkezésről, tetőfelújításról a feltornyosuló problémák, a megnövekedett idő-, energia- és pénzszükséglet, valamint a váratlan bosszúságok jutnak eszébe. Pedig ennek nem kell feltétlenül így lennie.

Cégünk, a B-West-Bau Kft. arra vállalkozik, hogy új vagy felújított otthonra vágyó ügyfeleinek az építkezés, tetőfelújítás összes terhét levegye a válláról. Már akkor is segíteni tudunk, amikor a terv éppen hogy megszületett, egészen addig, míg az épületet a megrendelő használni kezdi.

A B-West-Bau Kft. saját weboldalát itt tekintheti meg!


Célunk, hogy az építkezés, tetőfelújítás:

 • Kényelmes legyen: Egyeztetünk a hivatalokkal, közműszolgáltatókkal, beszerzünk minden dokumentumot és engedélyt.
 • Egyszerű legyen: Ügyfélközpontú szemléletünk garantálja ezt. Az anyagbeszerzéstől a különböző munkafolyamatokon át egészen a helyszín összetakarításáig mindent ránk bízhat.
 • Biztonságos és kiszámítható legyen: Vállaljuk az építkezés felelős műszaki vezetését.
 • Magas színvonalú legyen: Munkánk minden esetben korrekt és precíz.
 • Gyors legyen: Nálunk egy tetőcsere 3-5 nap.
 • Kedvező árú legyen: Árainkat tesztelje díjtalan árajánlatkéréssel.


Szolgáltatásaink:

 • Generálkivitelezés
 • Tetőszerkezet építés
 • Tetőfedés
 • Tetőfelújítás
 • Ács- és bádogosmunkák
 • Ipari létesítmények burkolása, generálkivitelezésGenerálkivitelezés

Egy kézben az egész építkezés!

Mint generálkivitelező, levesszük a válláról az építkezéssel járó terheket.

Egy építkezésnél a legnehezebb feladatok közé tartozik a munka megszervezése, a szakemberek kiválasztása, a szükséges anyagok beszerzése, a határidők és a minőségi követelmények betartatása. A B-West-Bau Kft. ezeket a feladatokat kivétel nélkül elvégzi, illetve műszaki vezetéssel felügyeli a kivitelezést is. Önnek tulajdonképpen csak aláírnia kell a papírokat, majd használatba venni az ingatlant.

Miért pazarolná erre az idejét és az energiáját?

Cégünk több évtizedes tapasztalatok birtokában, megbízható és precíz szakemberekkel vállalja:

 • Családi házak,
 • irodaépületek,
 • ipari létesítmények
 • mezőgazdasági tárolók generálkivitelezését.

Generálkivitelezéskor az építtető megbízza a kivitelezőt. Ilyenkor a megbízónak semmilyen dolga sincs, csak a kivitelező vezetőjével tartja a kapcsolatot. A generálkivitelező feladata a zökkenőmentes lebonyolítás: az építőanyag ellátás, a munkafolyamatok megszervezése és a minőségi követelmények betartatása.

Az építés befejeztével a generálkivitelező garanciával tartozik a megbízó felé. Esetlegesen felmerülő minőségi probléma esetén nem kell keresgélni a felelőst, hanem a kivitelező felelőssége a hiba kijavítása, kijavíttatása.Néhány érv mellettünk:

 • Az elképzelés megszületésétől a kulcsrakész átadásig teljes körűen képesek vagyunk a kivitelezést megvalósítani, a műszaki vezetést elvégezni.
 • A hagyományos és a modern technológiák alkalmazásában egyaránt otthon vagyunk.
 • Korrekt árak.
 • A megfelelő szakemberek kiválasztásával és a munkálatok felügyeletével rengeteg pénzt spórolunk meg Önnek.

Öné az ötlet - mi megtervezzük, mi megszervezzük, mi elkészítjük.


Tetőszerkezetek építése

Válassza a megfelelő tetőt!

Segítünk, hogy műszaki és anyagi elképzelései egyensúlyba kerüljenek.

Házépítéskor, vagy tetőfelújításkor azzal szembesülünk, hogy a tetőfedő anyagok kínálata óriási, komoly szakmai feladat a köztük való eligazodás. A választást pénztárcánk, ízlésünk, az épület műszaki jellemzői és esztétikai elvárásaink egyaránt befolyásolják. 

Tetőszerkezet alapanyaga hagyományosan a fa. Az ácsszerkezethez fontos az előírt keresztmetszetű anyagokat használni, mert ha nem megfelelő az alátámasztás, a tetőszerkezet a cserép súlya alatt deformálódhat. 

Tetőszerkezetek építése, tetőfedés, tetőfelújítás Csornán, Kapuváron és Győr-Moson-Sopron megye egész területén!


Tetőfedés

Mivel a tető egy összetett szerkezet, szakmai felkészültségünknek köszönhetően bármely olyan feladatban örömmel állunk rendelkezésére, ami ezzel kapcsolatos: legyen szó akár ács és tetőfedő munkákról, akár külső-belső szigetelésekről.

A B-West-Bau Kft. nemcsak a kivitelezéssel kapcsolatos tevékenységeket vállalja, hanem az összes szükséges építőanyag beszerzését is. Megrendelőinknek nem kell több helyre menni az anyagokért, nem kell sorban állniuk, telefonálgatniuk. Minden építőanyag időben a szakemberek rendelkezésére áll, így nem csúsznak el a munkálatok, gyorsan és gördülékenyen folyik az építkezés. A tevékenységünk során kialakított korrekt üzleti kapcsolataink biztosítják, hogy mindig kedvező áron és megbízható minőségben tudjuk beszerezni a szükséges anyagokat.

Miért érdemes velünk építtetnie?

 • Megrendelőinket megkíméljük a papírmunkától, a hivatali ügyintézéstől, a sorban állástól.
 • Rengeteg időt takaríthat meg azzal, hogy az egész munkafolyamat egy kézben van.
 • Ügyfélközpontú szemléletünk leegyszerűsíti a kapcsolattartást.
 • Üzleti korrektségünk biztonságossá teszi az együttműködést.
 • Garanciát vállalunk az általunk forgalmazott anyagokra és a kivitelezésre egyaránt.
 • Rendkívül kedvező ár-érték aránnyal dolgozunk.
 • Szakembereink magas szintű szaktudása és referenciáink garantálják a végeredményt.
 • A felelős műszaki vezetés napról napra figyelemmel kíséri a megfelelő megvalósítást, műszaki ellenőrzést.


Ingyenesen kérhető személyes konzultáció alkalmával segítünk Önnek tájékozódni és kiválasztani az igényeinek megfelelő optimális megoldást.Cserépfedések

Kerámia cserép:

Az égetett kerámia cserép az egyik leggyakoribb tetőfedési mód, változatos formájú, színű és mintázatú tetők alakíthatók ki belőle.

A kerámia tetőcserepek hatalmas típus és színválasztékkal rendelkeznek, igy szinte minden igény kielégíthető a kerámia cserepekkel. 

A kerámia a világ legelterjedtebb tetőfedőanyaga, 100% természetes alapanyagokból (agyag) épül fel. Az ebből készült tetőcserepek lélegző, könnyű porózus szerkezetűek, hosszú élettartamúak (kb. 80-100 év). 

A kerámia tetőcserepek védelmet nyújtanak minden időjárási hatás ellen, esztétikusak, egyedi és természetes megjelenést biztosítanak az épületnek. A kerámia tetőcserép könnyedén ellenáll a mechanikai igénybevételnek, felújításokhoz, átépítésekhez, új építésekhez, műemlékekhez egyaránt kitűnő választás. A kerámia tetőcserepek széles formaválasztéka, gazdag színválasztéka (natúr, mázas, üvegmázas) szinte minden épülethez biztosítja a tökéletes cserép választást. A cserepek színtartóak és ellenáll a napsugárzásnak (UV-stabil), fagyállóak, sav- és lúgálló (pl. savas eső, madárpiszok).


Betoncserép:

A betoncserép az utóbbi időben lépett elő az egyik leggyakrabban használt héjazattá. Előnye nagy szilárdsága és színtartóssága.

A betoncserép magastetők lefedésére, ezen belül közepes és meredek hajlásszögű tetők lefedésére alkalmas, 17°-90°-ig. A tető hajlásszöge meghatározza a betoncserepek átfedését, és ezzel a cseréptartó lécek távolságát. A szarufák távolsága a betoncserép-fedést tartó lécek, mint teherhordó szerkezetek méretezése szempontjából fontos. Egyszerűen belátható, hogy minél nagyobb a szarufák osztástávolsága, annál nagyon keresztmetszeti mérető lécezésre van szükség.Lemezfedések

A cserepeslemezek trapézlemezek, szendvicspanelek, a többrétegű bevonatnak köszönhetően tartósak, súlyuk csekély. A cserepeslemez külső megjelenése a hagyományos cseréphez hasonló, széles színválasztékban készülnek.

Cserepeslemezek: 

Amennyiben az Ön ingatlanának tetőfedését palával oldották meg évekkel ezelőtt, előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák, repedések, törések, amelyek annál nagyobb gondot okozhatnak a ház belső részében. Ázás, vetemedés és még ki tudja, mennyi bosszúság terheli a tulajdonost ilyenkor. Egyszerű és hatásos megoldást jelent ebben az esetben a cserepeslemez.

Palatetős épületek bontás nélküli felújítása cserepeslemezzel:

A régi palafedésre lécváz készül, szükség esetén közbenső páraáteresztő fóliával, majd erre kerül a cserepeslemez, amely könnyű, könnyen formálható, egyszerű tetőfedő anyag. Nem kell lecserélni a teljes tetőszerkezetet, így könnyen belátható, hogy jóval gazdaságosabb tetőfelújítást, tetőfedést hajthatunk végre.

A faszerkezet minőségét azonban mindenképpen figyelembe kell venni. A tetőfelújítás során azt tudjuk, hogy a cserepeslemez várható élettartama 30-40 év. Érdemes végiggondolni, szakértő tanácsát kikérni a teljes tetőcserét illetően is.

Trapézlemezek:

A különböző profilkialakítású, magasságú és színű alacsonybordás trapézlemezek kiváló burkolati elemei mind a tetőknek, mind a falaknak; jellemzően csarnoképületekhez mezőgazdasági tárolókhoz, garázsokhoz.

E profilok színskálája igen széles.

Csarnokok, garázsok, műhelyek tető illetve oldalfalainak kialakításakor erős, stabil és könnyyen szerelhető megoldás a trapézlemez. A vázszerkezet megépítésekor az akár 6-8 méteres táblákban gyártott lemez egyszerűen ráerősíthető a tartószerkezetre. Felszereléséhez önmetsző csavart alkalmazunk, melyet előfúrás nélkül lehet belecsavarni fába, vagy akár fémbe is.

Igen fontos tényező tetőfedés alkalmával az időjárás. Egyre többször szembesülünk a változékony, sokszor megdöbbentő légköri tényezőkkel, az erős széllökésekkel, jégesővel is. A trapéz,- cserepeslemez nagy előnye az, hogy a lemezek mérete akár 6-7 métert is elérheti, tehát nincs toldás. Ezzel biztosíthatjuk azt, hogy a nagy erejű szél sem tudja megbontani, rongálni a tetőfedést. A trapéz,- cserepeslemez másik nagy előnye a vízfelvétele, pontosabban az, hogy nem vesz fel csapadékot, nem szívja magába, így a hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben nem tud szétfagyni sem.

Szendvicspanelek:

A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből áll. Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez.

A szendvicspanel különösen alkalmas olyan épületek burkolására, ahol fontos a hőszigetelés, a tűzállóság, a teherbírás, a gyors szerelés és a kellemes külső megjelenés. Az egyedülálló szerkezetnek köszönhetően az elemek szorosan záródnak egymáshoz, mely a bordázott fegyverzet következtében nem deformálódik.

A rendszer sokoldalúságából kifolyólag egyaránt alkalmas falak, homlokzatok, belső szerkezeti vázak, elválasztó falak, mennyezet és tető kialakítására. Egyesíti a nagy szilárdságot és az alacsony hővezetést, és az a tulajdonsága, hogy a gyártás során a fegyverzet anyagához képes tapadni, ideálissá teszi a ma használatos tömegtermelési módszerek számára.Bádogozás

Ereszcsatorna rendszerek készítése:

A tetőn lefolyó csapadékvíz összegyűjtésére és elvezetésére különböző ereszcsatorna rendszereket használunk.

Ezek műanyagból, műanyaggal bevont fémből vagy bádogból készülhetnek, változatos színekben.

A B-West-Bau Kft. elkötelezett a korrekt, precíz munkavégzés iránt. Szakmai felkészültségünknek köszönhetően megfelelő szakemberekkel rendelkezünk minden építéssel kapcsolatos munka szakszerű kivitelezéséhez. Munkatársaink magasan képzettek, széles körű gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek a hagyományos és az új technológiák területén egyaránt.