Ajánlatkérés

Állásajánlatok

Karrier a B-West Csoportnál

Csatlakozz a dinamikusan fejlődő B-West cégcsoport munkatársaihoz, és tapasztald meg, milyen érzés jó hangulatú, modern munkakörnyezetben dolgozni!

Mi mindenre számíthatsz a B-West-Ker csapat tagjaként?

Folyamatos fejlődés: cégünk 2017 óta megháromszorozódott. Az akkori 4 főből mára 13 tagú, összetartó csapattá nőtte ki magát, ezt a tendenciát pedig a jövőben is szeretnénk megtartani.

Biztos pénzügyi háttér: a fentiekből is következik, hogy hosszú távon is képesek vagyunk megtartani stabil piaci helyzetünket, és arra törekszünk, hogy dolgozóink bérében is megjelenjen a cég fejlődése.

Fiatalos, támogató csapat: nálunk mindenki ugyanonnan indul. Befogadó kollégák, stresszmentes környezet és jó hangulat. Ez vár rád a mindennapok során.

Fokozatos betanulás: nem kell egyből a mély vízbe ugranod. Az első pár hét során az időd felét a tanulás fogja kitenni. Kollégáid mindenben támogatni fognak, és gondoskodnak róla, hogy könnyű legyen a beilleszkedés.

Csapatszellem: nálunk minden munkanap személyes jelenléttel zajlik. Ennek eredményeképp szorosan összekovácsolódott a közösségünk, amelynek tagjai szinte kivétel nélkül a környéken élnek.

Rendezvények: fontosnak tartjuk a csapatépítő programokat, valamint az olyan céges rendezvényeket, amelyeken szélesebb közönségnek is átadhatjuk cégünk értékeit. Legutóbbi ilyen rendezvényünk a Tetőfedők és bádogosok szakmai nyílt napja volt, melyen gyermekek számára népszerűsítettük a hiányszakmának számító tetőfedő és bádogos mesterségeket.


A B-West Bau alvállalkozók jelentkezését is várja!

Menj biztosra, lépj velünk kapcsolatba alvállalkozóként és tervezz hosszú távra!

Folyamatosan fejlődő cégünk biztos hátteret jelent tevékenységednek. Partnerünkként lehetőséged van előre tervezni, és sosem kell azon aggódnod, hogy vajon akad-e munka a következő hetekre, hónapokra. Mi garantáltan tudunk adni megbízásokat!

Ráadásul nem kell foglalkoznod a kapcsolattartással, anyagbeszerzéssel és más apró-cseprő ügyekkel. Mi mindenről gondoskodunk. Neked csak annyi a dolgot, hogy kimenj a helyszínre, és elvégezd a munkát, amihez értesz, és amit igazán szeretsz csinálni.

Ha szeretnél hozzád közel eső, előre tervezhető projekteken dolgozni, csatlakozz hozzánk!