Ajánlatkérés

Hírek / Bauder termékek a B-West-Ker kínálatában!

Bauder termékek a B-West-Ker kínálatában!

A megfelelő hőszigeteléssel energiát spórolhatunk meg, csökkenthetjük a károsanyag kibocsátást, a fűtési költséget és növelhetjük komfortérzetünket. A tető hőszigetelése iránti igény évek óta növekszik, amely az energiatakarékossággal magyarázható!



A Bauderről

Európa vezető tetőrendszer gyártói közé tartozó Paul Bauder GmbH & Co. KG székhelye Stuttgartban található. A több mint 160 éves múlttal rendelkező vállalat a kezdetektől fogva saját tulajdonosi vezetés alatt áll. A Bauder átfogó megoldásokat kínál beruházók, tervezők és kivitelezők részére a tető víz- és hőszigetelése, hasznosítása, valamint az energiatakarékosság területén.

Németországban minden ötödik lapostető vízszigetelése, és minden ötödik szarufa feletti hőszigetelés Bauderrel készül. A mintegy 1400 főt számláló dolgozói létszám a székhelyen Stuttgartban, illetve Németországban további hét, Ausztriában egy gyáregységben biztosítja a munka zavartalan működését. Németországban hat értékesítési csoporton keresztül, illetve Európa további 16 országában áll a partnerek rendelkezésére.


A Bauder termékekről

A Bauder termékei felhasználási terület szerint vannak kategorizálva



Népszerű Bauder termékek a kínálatunkban:

BauderTOP TS 40 NSK

Diffúziózárt, aljzaton fekvő bitumenes alátéthéjazat, varratoknál öntapadó.
 Fektetése deszkaborításra.

Raktárkészleten tartott, azonnal elérhető termék.
1m x 40m / tekercs


BauderPVC VBL 12 Fóliabádog

Bauder Fóliabádog PVC profil- és csatlakozólemezek kialakítására használható takaró, átvezető és csatlakozó elemként Bauder PVC vízszigetelésekhez. A felső oldali Bauder PVC forrólevegős hegesztéssel csatlakozik a Bauder PVC müanyaglemez vízszigeteléséhez.


A BAUDER termékkatalógusokat, technológiai leírásokkal és adatokkal, ezeken a linkeken érheted el:



Ajánlatkérésért, vagy további tájékoztatásért használd az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy kérj segítséget értékesítő kollégáinktól a kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek bármelyikén.