Ajánlatkérés

Hírek / Cégünk az "A BÁDOGOS" szaklapban

Cégünk az "A BÁDOGOS" szaklapban

Megjelent a 2024-es év első "A BÁDOGOS" kiadványa, melyben lehetősége volt cégünknek is egy cikket megjelentetni.

Mi is az "A BÁDOGOS" ?

A BÁDOGOS Magyarország első, kifejezetten a bádogos szakmáról szóló szaklapja, mely az ÉMSZ kiadásában készül. A lap küldetése, hogy megjelenésével elinduljon egy diskurzus a szakma társadalmi szerepéről, az utánpótlás biztosításának fontosságáról és a szakképzések helyzetéről. A lap célja, hogy a magyar szakemberek első kézből kapjanak tájékoztatást a termék-és technológiai újdonságokról, fejlődési, tanulási lehetőségekről.

A szaklap ingyenes, és az ÉMSZ honlapján keresztül igényelhető.:
https://emsz.hu/szaklapok/a-badogos/


Megoldások a B-West-Ker-rel

A B-West-Ker Kft. büszkén mutatja be korszerű és magas színvonalú bádogos kereskedési tevékenységét, ahol a technológiai innováció és az ügyfélközpontúság találkozik.

A vállalat kiemelkedően erős pozíciót foglal el a piacon, és kínálatában egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat kínál az bádogosiparban tevékenykedő szakembereknek. Termékeink, szolgáltatásaink: trapézlemezek, cserepeslemezek, ereszcsatorna rendszerek, szendvicspanelek, kerítéslécek, síklemezek, élhajlítás, profilozás, lemezmegmunkálás.

Így szállítunk mi

A rendszerünk óriási előnye, hogy teljes átláthatóságot biztosít a szállítási folyamat során. Minden megrendelés nyomon követhető az átvételtől a kiszállításig, így már a megrendelés leadása után pontosan tudni fogják, hogy a kiválasztott termékek mikor érkeznek meg a telephelyetekre. Emellett, a logisztikai hálózatunk magában foglalja a legmodernebb raktári technológiákat és a legjobb szállítási eszközöket is, így a sérülésektől sem kell tartani. Nem véletlenül vállalunk magas garanciát a kiszállításra is. Ráadásul a legtöbb esetben a kiszállítás 100%-ig díjtalan. Ami akár 5-10 méter hosszú, több mázsás tetőlemezek esetén igazán értékes lehet.

Ne vesződj az anyagmennyiség számítással

Mi, mint kereskedők, könnyedén kiszámoljuk az épületed anyagszükségletét! Elég akár egy tervrajz, és mi pontosan meghatározzuk a szükséges anyagok mennyiségét. Hagyj fel a bonyolult számításokkal, és bízd ránk a tervezés nehézségeit. Rendszerünk és szakértő csapatunk garantálja, hogy pontosan és hatékonyan rendelhesd meg az építőanyagokat, mindezt a lehető legkevesebb leeső hulladékkal, optimalizálva a költségeket és környezetvédelmi szempontokat egyaránt. Nem egy esetben jelentős anyagmennyiséget spóroltunk már meg partnereinknek akárcsak azzal, hogy egy másik profilú lemezt ajánlunk alternatívának. Cserepeslemez fedések esetén rendszeresen összehasonlítjuk még, hogy a kiselemes ún. modulos, kontra a hagyományos méretre gyártott cserepeslemez rendeléssel jön ki kedvezőbben az érdeklődő.

Ne vegyél plusz anyagot

Mindenkinek ismerős lehet a helyzet, amikor az egész műhelyed tele van tekercsvégekkel és síklemez maradványokkal, de rendet tenni persze sosincs idő. Vállalkozásunkban szinte csak a vegyi anyagokat és a tetőfóliát nem bontjuk meg. Például, ha síklemezről van szó, nálunk nincs olyan, hogy „egész tekercs”. Igyekszünk minden lemezterméket, legyen szó akár alumíniumról, akár acéllemezről, a lehető legnagyobb tekercsben raktározni, amikből a partnereinket az ő igényük szerint szolgáljuk ki tekercseléssel, táblásítással, hasítással, természetesen élhajlítással is 6 m-es hosszig, vagy épp profilozással. Az elkötelezettségünk nemcsak a hatékonyságban és a költségoptimalizálásban mutatkozik meg, hanem a környezetvédelem terén is. Az alapos tervezésnek és az anyagok megfelelő tárolásának köszönhetően minimalizáljuk a felesleges hulladékot. Így nem csak gazdaságosabbak vagyunk, de a fenntarthatóság is kulcsfontosságú vállalati értékünk.