Ajánlatkérés

Termékek / Ereszcsatorna rendszerek / Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer

Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer

A Lindab Rainline® ereszcsatorna esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővízelvezető rendszer.Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik.

Hosszú élettartamát, a korrózióállóságot és a színtartósságát a speciális többrétegű Lindab Elite bevonati rendszerrel mindkét oldalán ellátott alapanyag biztosítja. Így a Lindab csatornarendszer színe évek múlva is tökéletes és egyenletes marad.

A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer tíz különböző színben kapható.
A csatornaszínek jól összepárosíthatók a házak, épületek színvilágával.
A Lindab ereszcsatorna kitűnő választás akkor is, ha diszkréten szeretné a ház meghatározó tónusát kiegészíteni és akkor is, ha merészen hangsúlyos színt választ csatornájának.

Bármilyen arculat kivitelezhető. Önnek csak választania kell! Választhat exkluzív rézvörös színt például szürke kőfalhoz, elegáns mediterrán stílushoz és meleg barnás árnyalatokhoz. Kombinálhatja a téglavörös függő ereszcsatornát fehér lefolyóval, hogy még jobban harmonizáljon a tető és fal színeivel.

GARANCIA

A rendszer minden egyes elemére Elite bevonat esetén 30 év, míg a Magestic bevonatnál 10 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezés, karbantartás mellett.
A Lindab Rainline Expressz körfuvarjainak, a Lindab Rainline Expert szakértőink támogatják a Lindab szakemberek mindennapi kivitelezési munkáját a hosszú élettartam és tetszetős megjelenés érdekében.

SVÉDACÉL ALAPANYAG

A termékünk alapanyaga tűzihorganyozott acél Lindab Elite színes bevonati rendszerrel, vagy Lindab Magestic natúr magnézium- és cinkbevonattal van ellátva. A kétoldali szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően horganyzott acélra kerül fel, nem festett termék. Ez a bevonat tökéletes megoldás a különböző környezeti körülményekben, időjárási viszonyokban, a színtartóssága kiváló és ellenáll az UV sugárzásnak is.


Bevonatok és színek

Kérj ajánlatot üzenetben!